/* ACCORDION: keep first closed */

Lempäälässä RealParkissa 2000 m2:n tiloissa toimiva RealParts tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman lisälaitteita. Jari Kasken vahvan ammattitaidon opastamana yhdellä oven avauksella saakin moneen maanrakentajan tarpeeseen vastauksen - sekä uusina että kaytettyinä tuotteina.

RealPartsin toiminnasta vastaava Jari Kaski on toiminut maanrakennusalan parissa lähes 30 vuotta. - Voi kai sanoa, että olen koko ketjun läpi käynyt konekuskista ja asentajasta työnjohtoon saakka. Aika hyvin nämä meiltä löytyvät maanrakennusalan lisälaitteet ovat tulleet tämän matkan aikana tutuiksi, sanoo Kaski.

RealPartsin ostaessa MasPartsin, toiminnan alkumetreillä keskityttiin ShowRoomin ja nettikaupan kehittämiseen. - Nyt nettisivut on saatu selkeätoimisiksi ja myös täällä ShowRoomissa oleva tuotevalikoima on saatu maanrakennusalan yritysten tarpeita mahdollisimman kattavasti vastaavaksi. Meiltä ei löydy halpaa ja huonolaatuista ”kiinatavaraa”, vaan valikoimamme on kiteytettynä ammattilaisten vehkeitä ammattilaisille.

- Kun meiltä löytyy tietotaitoa, tiedämme mitkä ovat hyväksi havaittuja tuotteita ja asiakkaalle sekä hänen liiketoiminnalleen eduksi. Tuotteiden hintataso pyritään pitämään kohtuullisena, mikä saavutetaan mm. isojen ostojen kautta. Mutta ihan halvinta roinaa ei meiltä löydy, vaan kuten jo aiemmin mainitsin, keskitymme ainoastaan ammattitasoisen tavaran myyntiin.

- Valikoimiin kuluu mm. pyörittäjiä, kauhoja, pulveroijia ja mitä kaivukoneen puomin päässä nyt ikinä tarvitaankin liittimineen. Esimerkiksi pyörittäjiä löytyy viittä eri merkkiä, kauhoja kymmenittäin, asfalttileikkureita, tasauskauhoja, routakoukkuja joitain mainitakseni. Myös voiteluaineet ja renkaitakin löytyy hyllystä. Mitä meiltä ei löydy, toimitetaan toimitusmyyntinä. Meillä on erittäin hyvät kanavat joka suuntaan, vakuuttaa Kaski.

RealPartsilla jatkaa myös jo Mansen Mörinöillä tutuksi tullut Rompetori. Kyse ei ollut siis pelkästä messukikasta. Rompetorilla on pääsääntöisesti käytettyä tavaraa tai poistomyyntituotteita. - Esimerkiksi RealMachinerylle vaihtokoneeksi tulleesta koneesta saattaa jäädä ylimääräiseksi hyväkuntoinen puominpäänliitin ja se tulee tänne meille myyntiin. Rompetorilta löytyy mm. telaston osia, painepesureita, metallintyöstökoneita, pienkoneita, renkaita, kauhoja ja paljon muuta maanrakennukseen tavaraa. Rompetorin tuotteille on ollut paljon kysyntää.

Tietoa myös polttoaineteknologioista

Kasken mukaan RealPartsilta löytyy apuja myös polttoaineteknologiaan liittyvissä ongelmissa. - Nykypolttoaineessa saattaa olla 2 % vettä. Polttoaineeseen voi muodostua myös biokasvustoa. Meillä on tarjota kemikaalit näiden ongelmien eliminoimiseksi, lupaa Kaski.

Vaikka RealPartsin tuotevalikoima on todella laaja, kaikki tuotteet löytyvät sisätiloista saman katon alta. - Etenkin talvella on etu, kun kaikki tuotteemme ovat täällä sisällä lämpöisessä. On huomattavasti mukavampaa valikoida vaikka kauhoja täällä lämpöisessä kuin ulkona lumihangessa.

- Täällä RealParkissa meillä on todella laaja valikoima lisälaitteita ammattilaisten käyttöön, joista löytyy varmasti oikea vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Täällä on ammattimies palvelemassa ammattimiehiä. Tervetuloa siis kaupoille, toivottaa Kaski.

INFO

RealParts

Jari Kaski, puh. 0400 188 354

www.realparts.fi

Doosan DX160HLC-5 erikoiskoneet ovat saapuneet Suomeen
Raahen Rengas ja Laite Oy pitää raskaankaluston ammattilaiset tien päällä