/* ACCORDION: keep first closed */

Point-S ketjun palveluverkko laajenee huhtikuussa 2017 Pohjois-ja Keskipohjanmaan rajalla sijaitsevalle Kalajoen Himangalle. Yrittäjävetoisen Point-S Himangan valikoimassa ovat kaikki rengaspalvelut henkilöauton ja pakettiauton renkaista kuorma-autoihin, traktoreihin ja teollisuuskoneisiin.

Point-S on itsenäisten rengasliikkeiden omistama kehitys- ja hankintayhtiö, joka toimii yli 30 maassa, yli 3300 toimipisteessä ja yli 1800 rengasyrittäjän voimin. Point-S ketjun vahvuuksia ovat kilpailukykyiset hinnat, asiakaslähtöinen palveluasenne ja jatkuva halu kehittää liiketoimintaa alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Suomen ensimmäisenä Point-S Partner -yrittäjänä aloittaa Antti Siirilä, jolla on jo yli kahdenkymmenen vuoden yrittäjäkokemus ja vahva tausta myös kuljetusyrittäjänä. ”Haluamme ehdottomasti olla asiakkaillemme enemmän kuin vain renkaiden ostopaikka. Meille on tärkeää rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja näen ensiluokkaisen palvelun ja paikallisen yrittäjyyden olevan menestymisemme kulmakivi”, taustoittaa Siirilä.

Tänä vuonna 70-vuotta täyttävä Lapin Kumi Oy on läheisessä yhteistyössä Point-S Himangan kanssa ja tuo vankkaa kokemusta ja osaamista uuden yrittäjän tueksi.

Doosan DX160HLC-5 erikoiskoneet ovat saapuneet Suomeen
Raahen Rengas ja Laite Oy pitää raskaankaluston ammattilaiset tien päällä