/* ACCORDION: keep first closed */

Sennebogen 825 on uuden sukupolven materiaalinkäsittelykone. Se täydentää Sennebogenin arvostettua E-sarjaa, josta löytyy nyt oikea kone aina puunkuor­mauk­sesta kierrätykseen sekä metalliromun käsittelyyn.

Sennebogen 825 E:n työpaino on pyöräalustaisena 28,8 t ja tela-alustaisena 32 t. Koneeseen on saatavilla puomistoja 12 m ulottumasta aina 14 m asti. Sennebogen E-sarjalaiset ovat jo saaneet maineen luotettavina ja moneen eri työhön sopivina koneina. Uusi 825 soveltuu jätteenkäsittelystä raaka-aineiden erittelyyn teollisuudelle ja myös puunkuormaukseen. Romuttamoilla tapahtuvaan työskentelyyn kone sopii erityisen hyvin, nousevan ja turvallisen ohjaamonsa ansiosta.

Eri puomistojen lisäksi 825 on mahdollista saada asiakaskohtaisesti omalla alustarakenteella ja sähkömoottorilla. Nouseva Maxcab-ohjaamo liukuvalla ovella, comfort-istuimella, sekä automaatti-ilmastoinnilla luo miellyttävän työympäristön kuljettajalle. Myös ohjaamon iso ikkuna tarjoaa hyvän ja esteettömän näkyvyyden.

Sennebogen 825 on varustettu 129 kW dieselmoottorilla. Versioita on kaksi; Tier 4f ja Tier 3a, joten kone täyttää tiukat päästövaatimukset ja edeltävään konesarjaan verrattuna voi saavuttaa jopa 25% polttoainesäästöt.

Vaihtoehtona perinteiselle dieselmoottorille on Sennebogen 825 myös mahdollista saada 110 kW sähkömoottorilla. Tällöin käyttökustannukset putoavat jopa 50% ja hiljaisuus ja tankkausten pois jääminen ovat vaihtoehdon suurimpia hyötyjä, ympäristöystävällisyyden ohella.

INFO

OP jasto oy

myyntipäällikkö Urho Voutilainen

puh. 044 243 88 98

Doosan DX160HLC-5 erikoiskoneet ovat saapuneet Suomeen
Raahen Rengas ja Laite Oy pitää raskaankaluston ammattilaiset tien päällä